Visievertaler gezocht!

Ben jij iemand die kans ziet om een jonge pioniersorganisatie te versterken? Stroop jij automatisch je mouwen op om passie te vertalen naar een goed beleid? Krijg jij energie van de veelzijdigheid van een multiculturele leefomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De uitdaging
Onze organisatie groeit! Het wordt daarom tijd om meer aandacht te geven aan de organisatorische kant van het verhaal. We zien daarom enorm uit naar iemand die dit gedeelte onder haar of zijn hoede gaat nemen. We zoeken iemand die zich voor een periode van 3 jaar wil committeren met de mogelijkheid tot verlenging.

Wat ga je doen?
Als vertaler van de visie word je onderdeel van een team. Met elkaar gaan we voor eenzelfde doel en jij bent degene die de visie omzet in beleid en zorgt voor implementatie in alle facetten van de organisatie.

Wie ben jij?                                                                                                                                                     

  • Je hebt het christelijk geloof als basis voor je leven
  • Je bent iemand die missionair werk niet als een project ziet, maar als een manier van leven
  • Je bent net zo enthousiast over de missie van Puur Poelenburg als wij
  • Je kunt goed netwerken en houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen
  • Je weet mensen te enthousiasmeren en in beweging te brengen
  • Je hebt een MBO/ HBO werk- en denkniveau
  • Je bent woonachtig op een werkzame afstand van de Zaanstreek of je kunt enthousiast worden bij het idee om in een aandachtswijk te wonen
  • Ervaring met fondsenwerving is een prĂ©
  • Je bent een generalist die procesmatig denkt en werkt
  • Je doorziet dingen/processen en kan het goed uitleggen

Wie zijn wij? 
Als team van Puur Poelenburg worden we enthousiast als we buurtbewoners een stapje verder kunnen helpen in hun groei (sociaal, emotioneel en geestelijk). We dagen mensen uit tot participatie binnen onze gemeenschap en de maatschappij. Het is ons verlangen dat we samen een levendige gemeenschap vormen die de liefde van God zichtbaar maakt in de wijk.

Wat kunnen we bieden? 
Een veilige en stimulerende werkomgeving waar we samen bouwen aan de missie en visie van Puur Poelenburg. We denken aan een functie van minimaal 8 uur per week. Deze functie kan ook als duo worden ingevuld. Je start je op basis van onkostenvergoeding met de mogelijkheid tot uitgroei naar een betaalde functie mede op basis van verkregen fondsen.

Vragen of even sparren? 
Neem contact op met Kor en Evelien van As (info@puurpoelenburg.nl of 06-14951798). Solliciteren tot 14-01-2022.